Стопкадри бТВДеси Стоянова призна без капка свян, че е кръгла нула

...
Стопкадри бТВДеси Стоянова призна без капка свян, че е кръгла нула
Коментари Харесай

Деси Стоянова разкри собствен провал

Стопкадри бТВ

Деси Стоянова призна без капка срам, че е кръгла нула в танците, до момента в който разясняваше снощното отпадане от „ Денсинг старс “ на Серафим и Таня.

Тя дефинира себе си като по-крайно начинаеща в това отношение и даже признанието на нейния екранен сътрудник Петър Дочев, че е едно ходило над нея, не я трогна.

Водещата на „ Преди обед “ продължи тематиката за срама, като удостовери, че е доста зле с танците, и Калоян Иванов, който е един от менторите в „ Денсинг старс “, бил по този начин милосърден леко да й помогне.



Двамата се срещнали след ефир и той й посочил главните стъпки във фокстрот и джайв, защото знаел, че вечерта ще се танцуват в танцувалното шоу по бТВ.

Започнахме с фокстрот и продължихме с джайв, и когато се качих в офиса, фокстротът към този момент беше заличен и остана малко джайв, който се пробвах да покажа на сътрудниците си, разкри Деси.



След като направих първите стъпки, основната редакторка ме попита какъв е този танц. Аз й споделих фокстрот, а тя сподели, че й наподобява на сиртаки, разказа личния си неуспех Деси Стоянова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР